Magyar, családi vállalkozás

Hód-Szakszerviz Kft 1998 óta

Tovább az óriás céges webáruházba

 Tisztelt Látogató!

Csernák Levente vagyok, üdvözlöm a Hód-Szakszerviz Kft. hivatalos weboldalán.

1998-ban alapította a céget édesapám Csernák Zoltán és testvére Csernák Mihály. Hosszú évek kemény munkája során a hódmezővásárhelyi telephelyű Hód-Szakszerviz Kft. számos ágazattal rendelkezett. Többek közt Hódmezővásárhelyen szolgáltattunk mikrohullámú internetet, miközben a Számítástechnikai szakáruházunk és szervizünk elégedett vásárlói köre egyre gyarapodott. A számítástechnikai áruházunk Vásárhelyen és környékén igen elismert, Magyarország más területéről és büszkén fogadunk vásárlókat. Mára nem elég egy utcára nyíló bolt, hogy minden érdeklődőhöz eljussunk, ezért elkészítettük a Számítástechnikai webáruházunkat, amely egyedülálló termékkínálattal és árral várja a látogatókat a nap 24 órájában. A számítógépek, laptopok, és egyéb kiegészítők internetes vásárlása elég kockázatos ( nem látjuk, mit veszünk), ezért úgy döntöttünk, hogy az áruházunkban vásárolt minőségi termékeket személyesen tudja a vásárló átvenni az üzletünkben (6800, Hódmezővásárhely, Andrássy utca 23), ahol bemutatjuk a terméket és hasznos tanácsokkal látjuk el a felhasználóját.

Cégünk rendelkezik egy ipari parkkal, ahol üzlethelyiségek, boltok és egyéb bérleményekkel kívánjuk kibővíteni szolgáltatási körünket. Többek közt itt található a Villanybringa.hu elektromos kerékpár és robbanómotoros kerékpár üzletünk, Összecsukható masszázságy üzletünk. Emellett számos elismert cég is nálunk alakította ki az üzletét és telephelyét: K.E.S. Mobil Gumiszerviz , Fégtherm szeged Kft, Csempeüzlet,FOTOPRIZMAHód-2007 Kft.Szász Bútor KFT

Projektjeink:

Bízom benne, hogy sikerült bemutatni Cégünk munkáját, elhivatottságát és szakértelmét. Kérem hivatalos ügyben az info@villanybringa.hu vagy a hodnet@hodnet.hu e-mail címre írjon e-mailt nekünk, amire mihamarabb válaszolunk. További elérhetőségeket a Kapcsolat menüpontban találhat.

Köszönöm figyelmét!

Üdvözlettel,

Csernák Levente

Kereskedelmi Igazgató

Modern Vállalkozások Programja